Online & Live

Reset Life – Light (workers) Journey – 5 Months Program

15 December 2023 - 4 April 2024

€ 2600,00

Elementen:

 1. Bewustzijn: Ontdek de kracht van bewustzijn en hoe het je kan helpen om diepgaand te begrijpen wat er in je leven gebeurt. Leer hoe je bewustzijn kunt gebruiken om positieve veranderingen aan te brengen en bewust te leven.
 2. Verleden helen: Duik diep in je verleden en leer hoe je oude wonden kunt genezen. Ontdek de kracht van vergeving en loslaten, waardoor je ruimte creëert voor nieuwe groei en kansen.
 3. Het nieuwe pad: Verken het spannende terrein van het nieuwe pad dat voor je ligt. Leer hoe je bewust keuzes maakt die in lijn zijn met je ware zelf en ontdek de vrijheid die voortkomt uit het volgen van jouw unieke pad.

Kaders:

 1. Mind (Geest): Begrijp de kracht van je gedachten en ontdek manieren om je geest te voeden met positiviteit. Leer technieken om je denkpatronen te veranderen en zo een helderdere kijk op het leven te krijgen.
 2. Ziel: Verbind met de diepste essentie van wie je bent. Ontdek manieren om je ziel te voeden en te laten groeien, waardoor je meer in harmonie komt met je innerlijke zelf.
 3. Lichaam: Ervaar de heilzame kracht van het in balans brengen van je lichaam. Leer gezonde gewoonten en praktijken die je lichaam ondersteunen en versterken, waardoor je je energieker en vitaler voelt.
 4. Purpose (Doel): Onderzoek en definieer je levensdoel. Ontdek wat je passie is en hoe je deze kunt integreren in je dagelijks leven. Leer hoe het volgen van je levensdoel een diep gevoel van voldoening en betekenis kan brengen.

Bereid je voor op een enerverende reis waarbij je niet alleen de Reset Life-methode leert, maar ook ontdekt hoe je deze kunt integreren in alle aspecten van je leven. Ben je klaar om het licht van transformatie te omarmen en vrij te gaan leven?

Veelgestelde Vragen
Wat gebeurt er tijdens het persoonlijke gesprek voordat de boeking definitief wordt?

Het persoonlijke gesprek is een kans voor ons om elkaar beter te leren kennen en te bespreken of dit retreat aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen. We beantwoorden eventuele vragen die je hebt en zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt voordat je beslist om deel te nemen.

Is de Life Changing Journey geschikt voor mij als ik nog nooit aan een retreat heb deelgenomen?

Absoluut! Onze retreat verwelkomt deelnemers van alle ervaringsniveaus. Het programma is ontworpen om zowel beginners als mensen met eerdere ervaring te ondersteunen. Ons ervaren team zal je begeleiden op je reis naar positieve verandering.

Is de Life Changing Journey geschikt voor mij als ik al wel meer innerlijk werk heb gedaan?

Absoluut! Onze retreat verwelkomt deelnemers met verschillende niveaus van innerlijk werk en persoonlijke groei. Het programma is ontworpen om mensen te ondersteunen, ongeacht hun ervaringsniveau. Ons ervaren team zal je begeleiden op je reis naar verdere persoonlijke groei en positieve verandering.

Hoe kan ik me voorbereiden op de Life Changing Journey?

Het enige wat je nodig hebt, is een open geest en de bereidheid om aan jezelf te werken. We sturen je voorafgaand aan het retreat meer informatie over wat je kunt verwachten en eventuele voorbereidingen die je kunt treffen.

Hoe kan ik contact opnemen met Union Retreats voor meer informatie?

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of stuur ons een bericht op Instagram. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Wat gebeurt er na het retreat?

Na het retreat bieden we een gratis online groepssessie aan over integratie. Dit helpt je om de inzichten en tools die je hebt opgedaan tijdens het retreat in je dagelijks leven toe te passen. We willen dat je blijvende positieve veranderingen ervaart.

Retreat Programma

Vrijdag

 • Kennismaking en Facilitator Voorstelling: We beginnen met een gezamenlijke introductie en stellen onze geweldige begeleiders voor.
 • Echte Gesprekken: We gaan in kleine groepen zitten om openhartige gesprekken te voeren.
 • Zelfontdekkingsoefeningen: We doen oefeningen die je helpen jezelf beter te begrijpen.
 • Stevig Met Beide Voeten Op De Grond: We kijken naar waar we in het leven staan en waar we naartoe willen.
 • Ademavontuur: We gaan dieper in op ademhalingstechnieken voor ontspanning en balans.

Zaterdag

 • Innerlijke Rust Meditaties: We verkennen meditatie om innerlijke rust te vinden.
 • Terug Naar Je Innerlijke Kind: Een sessie om je innerlijke kind te koesteren en begrijpen.
 • Reset Je Leven: Leer hoe je oude patronen en overtuigingen kunt herschrijven.
 • Praktische Tips Voor Elke Dag: We delen handige tools om in het dagelijks leven te gebruiken.
 • Diepgaande Gesprekken: Nog een kans om in kleine groepen te praten en te delen.
 • Ademwerk Herhaling: Meer ademhalingsoefeningen voor ontspanning.
 • Levendige Muziek & Zang: We genieten van live muziek en zingen samen mantra's.
 • Dansfeest: Afsluiten met een vrolijke Ecstatic Dance-sessie.

Zondag

 • Geluid en Meditatie Reis: We nemen je mee op een ontspannende reis met klank en meditatie.
 • Jouw Levensdoel: Ontdek je levensdoel en missie.
 • Vergeving en Liefde: Leer over vergeving en het belang van liefde.
 • En Zoveel Meer!: Dit is slechts een glimp van al het prachtige werk en de helende ervaringen die we te bieden hebben.

Betalingsinformatie

Om een betaling naar Union Retreats te verrichten, kun je gebruik maken van een bankoverschrijving of in uitzonderlijke gevallen via creditcard of IDEAL. Er wordt dan een separate link aangemaakt voor jou om te betalen, dit kun je aanvragen in het intakegesprek voordat de boeking gedaan is. De benodigde betalingsinformatie staat vermeld in de factuur die als bijlage is meegestuurd in de bevestigingsmail.

Bankgegevens voor overschrijving:
Naam ontvanger: M. van Bavel
IBAN: NL88 BUNQ 2096 1255 10
BIC: BUNQNL2AXXX
Bank: Bunq Bank

Houd er rekening mee dat de aanbetaling binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur voldaan dient te worden. De resterende betaling moet uiterlijk 1 maand voor aanvang van het evenement zijn voldaan. Zorg ervoor dat je tijdig aan deze betalingsvoorwaarden voldoet om je deelname aan het evenement te garanderen.

€ 2600,00

* Betaling in termijnen mogelijk €550 aanbetaling

Inbegrepen

 • Retreat weekend 1
 • Wekelijkse zoom sessie
 • 4 persoonlijke coachings gesprekken (online)
 • Live dag
 • Support Whatsapp groep
 • Retreat weekend 2
 • Vele nieuwe technieken ademhaling, meditatie, kou therapie en zoveel meer.
 • Reset Life Coach traject ( wordt Reset Life Coach

Location

Share this Event